Raejuustopizza
“Tosi hyvää pizzaa! Varmasti käydään naapuripizzeriassa tulevassakin mutta tämä kotiversio kiilasi vauhdilla arkivakkarien joukkoon.
Raejuustopizza
1 pellillinen
Pohja:
400 g raejuustoa
4 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
Tomaattikastike:
2 dl passataa
2 rkl tomaattipyrettä
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria
rouhaisu mustapippuria
Päälle:
lempitäytteitä (meillä sieniä, tonnikalaa ja ananasta)
Juustoraastetta reilusti
Uunin jälkeen rucolaa & pikkelöityä punasipulia
1. Sauvasekoita kaikki pohjan ainekset keskenään.
2. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 180c uunissa noin 20-25min.
3. Tee sillä välin tomaattikastike sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin, maista ja mausta oman maun mukaan
4. Levitä tomaattikastike uunista tulleen pohjan päälle tasaisesti ja lisää päälle muut täytteet.
5. Nosta lämpötilaa 200c ja paista taas noin 20min. Voit lopussa halutessasi lisätä hieman grillivastusta, jotta juusto ruskistuu kauniisti.
6. Lisää päälle halutessasi tuoreita täytteitä. Nauti!