Paksut pannarit

Ihanan kuohkeat jenkkityyliset pannarit. Meidän paras ohje

Ihanat paksut pannarit
n.15 kpl

3 dl jauhoja
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl ruokasoodaa
1/2 tl leivinjauhetta
1 muna
2,5 dl piimää
0,5 dl maitoa
( tai 1,5 dl paksua jogurttia ja 1,5 dl maitoa)
1/2 dl (50g) sulatettua voita
1 luomusitruunan kuori
Tuoreita tai jäisiä mustikoita tai mustaherukoita
Päälle: tomusokeria, vaahterasiirappia, voita

1. Sulata voi.
2. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
3. Erottele kananmuna.
4. Lisää keltaisen joukkoon piimä, maito, sulatettu voi ja sitruunankuori ja kaada jauhoseokseen. Sekoita nopeasti. Ei haittaa vaikka taikinaan jää tässä vaiheessa paakkuja.
5. Vatkaa valkuaisen rakenne rikki, lisää taikinaan ja sekoita joukkoon.
6. Anna levätä 5 min. Taikinan kuuluu olla niin paksua, ettei pannari leviä pannulle vaan jää paksuksi nokareeksi.
7. Lämmitä pannu ja lisää voita tai esim kookosöljyä. Lusikoi nokareita pannulle (painele tässä vaiheessa marjat pinnalle jos käytät) ja paista keskilämmöllä noin 2,5 min tai kunnes pinnalle on noussut kuplia. Käännä ja paista seuraavat 2,5 min.
8. Tarjoile mascarpone-jogurtin ja hunajan tai voinokareen, tomusokerin ja vaahterasiirapin kanssa.

Edellinen
Edellinen

Lohitacot

Seuraava
Seuraava

Raejuustoletut