Paahdettua miso-kurpitsaa, rapeaa kanaa ja cacio e pepe papuja

Paahdettua miso-kurpitsaa, rapeaa kanaa ja cacio e pepe papuja (4:lle)

1 pieni hokkaido kurpitsa
25 g + 1 rkl voita
1 rkl miso-tahnaa
1 rkl vaahterasiirappia
4 nahallista kanan paistileikkeitä
1 prk voipapuja
30 g parmesaania
mustapippuria

1. Lämmitä uuni 225 c kiertoilma.

2. Pese kurpitsa ja leikkaa isoiksi paloiksi.

3. Ruskista voi ja sekoita joukkoon miso ja vaahterasiirappi. Kaada kurpitsaviipaleiden päälle ja hiero hyvin.

4. Asettele leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paahda uunissa 15 minuuttia.

5. Lämmitä oliiviöljy valuraitapannussa. Kuivaa kana nahkapuolelta talouspaperilla ja mausta suolalla. Lisää kuumalle pannulle nahkapuoli alaspäin ja paista kunnes nahka on rapeaa ja kullanruskeaa. Käännä ja paista toinen puoli. Laita pannu 5 minuutiksi uunin alaosaan.

6. Rouhi mustapippuria kuivalle pannulle ja paahda minuutin ajan. Kaada 1,5 dl papujen lientä pannulle ja lisää pieni nokare voita. Kiehauta ja lisää pavut ja hauduta 5 minuuttia.

7. Sulje levy, raasta reilusti parmesaania päälle ja sekoita. Kaada vadille. Asettele päälle kanat ja kurpitsat. Raasta parmesaania päälle.

Katso reseptivideo
Edellinen
Edellinen

Kukkakaali-tattikeitto

Seuraava
Seuraava

3 x mukikakku mikrossa