Mini Prinsessakakut

Mini prinsessakakut. Näistä on haaveiltu podissa jo vuosi ja nyt Sturehofin jälkkärilistalle päästyä ne on täyttänyt somen (ja meidän mielet taas). Viime viikolla käärittiin hihat Bella Kitchen Clubin bellaporukalla ja voi miten paljon iloa nämä pienet kakkuset tuotti. En voi keksiä ihanampaa jälkkäriä ystävänpäiväksi kuin nää söpölit. Kutsu ystävä tai rakas kylään ja askartelkaa yhdessä

Mini prinsessakakut
(6 kpl)

Levykakkupohja (valmis tai itse tehty)
2 dl vaniljakreemiä tai vatkautuvaa vaniljakastiketta
1,5 dl vadelmahilloa
2 dl vispi- tai kuohukermaa
150 g vihreää marsipaania
50 g vaaleaa marsipaania
muutama tippa roosaa tai punaista elintarvikeväriä
vaniljamaitoa kostutukseen
2 rkl tomusokeria

1. Valmista levykakkupohja ja anna jäähtyä.
2. Kauli vihreä marsipaani tomusokerilla ohueksi, stanssaa tarjoiluastian kokoisia kiekkoja.
3. Lisää väri vaaleaan marsipaaniin ja muotoile pienet ruusut.
4. Vatkaa kerma ja 1 rkl tomusokeria vaahdoksi.
5. Stanssaa kakkupohja, alempi voi olla pienempi.
6. Aseta pohja tarjoiluastiaan, lusikoi hilloa ja kreemiä, lisää kermavaahto. Kostuta toinen kiekko hillolla ja aseta päälle.
7. Kostuta pinta vaniljamaidolla, laske marsipaanikiekko päälle, ripottele tomusokeria ja koristele ruusulla.

Katso reseptivideo
Edellinen
Edellinen

Matcha-valkosuklaakeksit

Seuraava
Seuraava

Kukkakaali-tattikeitto