Kuhaa & antiboise-kastike leivinpaperissa

Okei tässä tulee yksi mun ihanimmista kotona kokatuista kala-annoksista. 🐟🥫Kuhaa Antiboise en papillote. Älä anna ranskalaisen nimen hämätä, tää on niin helppo ja valmistuu alle 20 minsassa. Leivinpaperin sisällä maut tiivistyy ja kastikkeesta nouseva höyry kypsentää kalan hellävaraisesti. Repäise höyryävä leivinpaperi auki ja pääset suoraan makumatkalle Etelä-Ranskaan.

Kuhaa Antiboise leivinpaperissa

n. 150g vaaleaa kalaa per syöjä

1/2 sitruuna

Antiboise (2:lle)

3 rkl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä

1 pieni banaanisalottisipuli

kourallinen tummia oliiveja

2 rkl kapriksia

1 prk mutti polpa datterini

1 rkl punaviinietikkaa

kourallinen basilikaa & lehtipersiljaa (tai vain toista)

mustapippuria

suolaa

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Halkaise salottisipuli pitkittäin ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulit. Lisää pannulle oliiviöljyä ja kuullota sipuleita hetki.

Lisää pannulle kaprikset, oliivit ja tomaattimurska. Huuhtele purkki pienellä vesilorauksella ja kaada pannulle. Mausta punaviinietikalla, mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Anna porista keskilämmöllä muutama minuutti, kunnes uuni on valmis.

Taita kaksi leivinpaperiarkkia kahtia ja avaa. Lusikoi kastike taittokohdan viereen keskelle. Nosta päälle kala. Ripottele kalan päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Taita leivinpaperin yläpuoli päälle, kierrä ja nipistä reunat kunnolla kiinni, puolikuun muotoon. Paista uunissa kalan paksuudesta riippuen n. 8-10 min. Repäise leivinpaperi keskeltä auki ja nauti!

Edellinen
Edellinen

Mimmin lihapullat, ruskea kastike, muusi ja siirappiporkkanat

Seuraava
Seuraava

Appelsiini-oliivisalaatti