Enzoni

Vallila-Kallio appreciation post ja resepti Kian uuteen lempicocktailiin Enzoniin.

Pleinin pikkusisko @petiitbar on niiin symppis. Pikkuterassi löytyy Puu-Vallilan kupeesta ja listalla on kivoja viinejä ja snacksejä. Nautittiin eilen lasit Arndorfer grüneriä & oliivit, sardellit & leipä.

@thefirmkallio taas on @thebullandthefirm :in sisarus joka tarjoaa stadin hands-down parhaimpia cocktaileja (ja mocktaileja). Eilinen jalapeno port oli yksi elämäni parhaista cocktaileista, pliis mee maistamaan. Listalta löytyy myös natuviinejä & baarisnäkejä. Tilaa ainakin mätidippi & sipsit ja tryffelitoast.

Vieruspöytään kannettiin viinirypäleillä koristeltu hailakan persikan värinen cocktail ja pyysin heti samanlaisen. Kyseiselle vakkariherralle oltiin erikseen haettu rypäleet lähikaupasta cocktailia varten. Juomaa maistettuani tiesin, että uusi lemppari oli löytynyt ja ihmettelin kovaan ääneen, ettei meidän tiet ole ennen kohdanneet. Makean kirpeä bitterinen juoma oli kaikki mitä cocktaililta haluan ja tässä on sen resepti. Kiitos mestari @italianpizzamies

Enzoni

2,5 cl camparia

2,5 cl giniä

2,5 cl sitruunamehua

1,5 cl 1:1 sokerisiirappia

5 vihreää rypälettä murskattuna

Kaikki sheikataan jäiden kanssa ja siivilöidään.

Edellinen
Edellinen

Rapion Myllyn Mustikkapiirakka

Seuraava
Seuraava

Muikkuboquerones & herushinki-cocktail