240. Sadonkorjuujuhlat

 
 

Synttäriherkkuja, sadonkorjuujuhlia ja syksyn raaka-aine prep.

Luvassa kattaus ihania sadonkorjuuruokia, viikonlopun juhlakuulumisia ja monta vinkkiä siihen, miten sesongin herkuista saa prepattua kaikkea ihanaa arkiruokakokkailuihin. 

Puhutaan sokko-shampanjatastingistä, donitsi-pavlovasta, maissimajoneesista, parmesaanikekseistä, täydellisestä ruskistuspannusta, keittiön lemppariveitsistä, spicy cashew -kastikkeesta ja muista komponeista, joita toivotaan meidän jääkaapista löytyvän tänä syksynä. Julistetaan myös vampyyrisyksy, pieni pumpkin spice -rant ja tämän hetken lempiyrtti. 

Jakso sisältää mainoksen vuosikumppanillemme Fiskarsille. 

Puhutaan ainakin näistä:

  • Sokko-shampanjatasting ja memory lane -drinkit

  • Suolakaramelli-mokkapalakakku

  • Petran parsapiirakka goes sienet 

  • Pro tips synttäribrunssille

  • Sadonkorjuujuhlamenu

  • How to: mieletön sienikeitto 

  • 2 x ihanat instatilit

  • Sesongin ingredient prep

  • Avokado-hack by Bianca Ingrosso 

Kuuntele podcast-jakso alta:

Seuraava
Seuraava

239. Syksy lovers club