178. Kevään ihanimmat annokset
Private chef ja parhaita pääsiäiskokkailuja.
Jakso täynnä kaikkea keväistä ja ihanaa! Fiilistellään ensin Tepon yllärisynttäreitä, joissa huippukokki Jussi Into Cateringiiltä tuli keittiölle loihtimaan yllätysmenun (dinner saatu). Jaetaan Jussilta saatuja oppeja ja fine dining -tason annosideoita ja jutellaan siitä, miltä tuntuu kun private chef häärää omassa keittiössä.
Loppuosan päätähtenä on kaikki parhaat pääsiäisherkut. Puhutaan peltipaellasta, ihanasta ankka-annoksesta, pikapikkeleistä, veriappelsiini-vispipuurosta, sitruspiiraista, kotitekoisista crookieista ja herkusta, joka syntyy vanhentuneesta maidosta. Ja jaetaan samalla vinkit niin parsojen säilyvyyteen, palovammojen parantamiseen kuin kevätsiivousinspiksen löytymiseenkin.
Puhutaan ainakin näistä:
Käyttämätön Prada ja koiperhonen kotona
Miltä tuntuu kun huippukokki tulee omaan keittiöön?
Fine dining -annosten jännitys ja hienous
Herkkutatti-tartletti, punajuuritaco ja paistettua hapanjuurta
Vaellusturska + täydellinen tarjoiluehdotus
Karamellikreemiä suoraan suuhun
Mitä private chef maksaa?
Peltipaella ja crookie explained
Yksi yöllinen paniikkikohtaus
Luottokauppalista mökkireissuille
Yummy eggs ja hollandaise
How to: itse tehty ricotta
Cinque formaggi -pitsa