178. Kevään ihanimmat annokset

 
 

Private chef ja parhaita pääsiäiskokkailuja.

Jakso täynnä kaikkea keväistä ja ihanaa! Fiilistellään ensin Tepon yllärisynttäreitä, joissa huippukokki Jussi Into Cateringiiltä tuli keittiölle loihtimaan yllätysmenun (dinner saatu). Jaetaan Jussilta saatuja oppeja ja fine dining -tason annosideoita ja jutellaan siitä, miltä tuntuu kun private chef häärää omassa keittiössä. 

Loppuosan päätähtenä on kaikki parhaat pääsiäisherkut. Puhutaan peltipaellasta, ihanasta ankka-annoksesta, pikapikkeleistä, veriappelsiini-vispipuurosta, sitruspiiraista, kotitekoisista crookieista ja herkusta, joka syntyy vanhentuneesta maidosta. Ja jaetaan samalla vinkit niin parsojen säilyvyyteen, palovammojen parantamiseen kuin kevätsiivousinspiksen löytymiseenkin.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Käyttämätön Prada ja koiperhonen kotona

  • Miltä tuntuu kun huippukokki tulee omaan keittiöön? 

  • Fine dining -annosten jännitys ja hienous 

  • Herkkutatti-tartletti, punajuuritaco ja paistettua hapanjuurta

  • Vaellusturska + täydellinen tarjoiluehdotus

  • Karamellikreemiä suoraan suuhun

  • Mitä private chef maksaa?

  • Peltipaella ja crookie explained

  • Yksi yöllinen paniikkikohtaus 

  • Luottokauppalista mökkireissuille

  • Yummy eggs ja hollandaise 

  • How to: itse tehty ricotta

  • Cinque formaggi -pitsa

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

179. Rehelliset kuulumiset

Seuraava
Seuraava

177. Bellat Barolossa