177. Bellat Barolossa

 
 

Viinitiloja, ferrarinpunainen Prada ja 230 goleadoria.

Kaikki meidän matkasta Piemonteen! Fiilistellään reissun parhaita paloja ja kerrotaan, miten päästiin vierailulle Barbarescon legendaarisimpaan viinitaloon itse Gaia Gajan hostaamana. 

Puhutaan viininviljelystä, tastingeistä, Barolon spessusta raflaillasta, pastakurssista ja siitä, miten meistä tuli yhtäkkiä viinitekijöitä. Ja tietty kaikista reissun ruokahetkistä: parhaista pastoista, täydellisestä tartarista ja pannacotasta, uudesta keksirakkaudesta, Chinatownin löydöistä ja ihanimmista Italia-snackseistä. 

Jaetaan parhaat vinkit pikavisiitille Milanoon ja kerrotaan, miten Kia päätyi ostamaan ensimmäisen merkkilaukkunsa. Kuullaan myös rapid fire, eli kaikki tärkeimmät ruoka- ja viinikyssärit suoraan Gaia Gajan vastaamana ❤️‍🔥

Puhutaan ainakin näistä:

  • Best of Barbaresco & Barolo

  • Gaja-viinitalon tarina

  • Ihanat grissinit ja oranssi zabaglione 

  • Viinitilavierailun dos n don’ts

  • Gaia Gaja rapid fire: lempituoksu, luottosnäkki ja ensifiilis Suomesta

  • Pasta-workshopin opit

  • Täydellinen vanilja-pannacotta

  • Itse täytetyt croissantit

  • 24 h Milanossa

  • Campari Shakerato explained

  • Pistaasijäde x oliiviöljy x sormisuola

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

178. Kevään ihanimmat annokset

Seuraava
Seuraava

176. Synttäreitä ja kevättä lautasella