177. Bellat Barolossa
Viinitiloja, ferrarinpunainen Prada ja 230 goleadoria.
Kaikki meidän matkasta Piemonteen! Fiilistellään reissun parhaita paloja ja kerrotaan, miten päästiin vierailulle Barbarescon legendaarisimpaan viinitaloon itse Gaia Gajan hostaamana.
Puhutaan viininviljelystä, tastingeistä, Barolon spessusta raflaillasta, pastakurssista ja siitä, miten meistä tuli yhtäkkiä viinitekijöitä. Ja tietty kaikista reissun ruokahetkistä: parhaista pastoista, täydellisestä tartarista ja pannacotasta, uudesta keksirakkaudesta, Chinatownin löydöistä ja ihanimmista Italia-snackseistä.
Jaetaan parhaat vinkit pikavisiitille Milanoon ja kerrotaan, miten Kia päätyi ostamaan ensimmäisen merkkilaukkunsa. Kuullaan myös rapid fire, eli kaikki tärkeimmät ruoka- ja viinikyssärit suoraan Gaia Gajan vastaamana ❤️🔥
Puhutaan ainakin näistä:
Best of Barbaresco & Barolo
Gaja-viinitalon tarina
Ihanat grissinit ja oranssi zabaglione
Viinitilavierailun dos n don’ts
Gaia Gaja rapid fire: lempituoksu, luottosnäkki ja ensifiilis Suomesta
Pasta-workshopin opit
Täydellinen vanilja-pannacotta
Itse täytetyt croissantit
24 h Milanossa
Campari Shakerato explained
Pistaasijäde x oliiviöljy x sormisuola