176. Synttäreitä ja kevättä lautasella
Juhlajärkkäilyä, kakkukoristelua ja keväthimoja
Fiilistellään Panchon synttärikemuja ja jaetaan pääsiäisen ruokasuunnitelmia. Vinkataan kakkutalkoissa opitut pro tipsit, hyvän hodaribuffan ainekset ja pääsiäisen raikkaimmat jälkkäri-ideat.
Puhutaan söpöistä sitrushedelmistä, pienistä askarteluprojekteista, veriappelsiini-donitseista, uusista smoothielöydöistä, yllättävästä sushiherkusta ja kevään ihanimmasta ceviche-annoksesta. Kerrotaan myös viime aikojen kiinnostavimmat ruokakirjalöydöt ja ainakin kaksi tapaa lisätä (kokkailu)inspiraatiota.
Puhutaan ainakin näistä:
Panchon synttäreiden parhaat
Paras kreemi kakkujen kuorruttamiseen
Hodaribuffa do’s n dont’s
Lasien merkkaaminen pro tip
Ihanin kala-annos ja helpoin kastike
Pääsiäisen paras (ja helpoin) jälkkäri
Kerman värjääminen luonnollisesti
Kallion Ritz-aamiainen by Eeva kolu
Bergamotti vs. kumkvatti
Vatkattu valkosuklaaganashe x eksoottisen hedelmät