176. Synttäreitä ja kevättä lautasella

 
 

Juhlajärkkäilyä, kakkukoristelua ja keväthimoja

Fiilistellään Panchon synttärikemuja ja jaetaan pääsiäisen ruokasuunnitelmia. Vinkataan kakkutalkoissa opitut pro tipsit, hyvän hodaribuffan ainekset ja pääsiäisen raikkaimmat jälkkäri-ideat. 

Puhutaan söpöistä sitrushedelmistä, pienistä askarteluprojekteista, veriappelsiini-donitseista, uusista smoothielöydöistä, yllättävästä sushiherkusta ja kevään ihanimmasta ceviche-annoksesta. Kerrotaan myös viime aikojen kiinnostavimmat ruokakirjalöydöt ja ainakin kaksi tapaa lisätä (kokkailu)inspiraatiota.  

Puhutaan ainakin näistä:

  • Panchon synttäreiden parhaat

  • Paras kreemi kakkujen kuorruttamiseen

  • Hodaribuffa do’s n dont’s 

  • Lasien merkkaaminen pro tip 

  • Ihanin kala-annos ja helpoin kastike

  • Pääsiäisen paras (ja helpoin) jälkkäri 

  • Kerman värjääminen luonnollisesti

  • Kallion Ritz-aamiainen by Eeva kolu

  • Bergamotti vs. kumkvatti 

  • Vatkattu valkosuklaaganashe x eksoottisen hedelmät

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

177. Bellat Barolossa

Seuraava
Seuraava

175. Benjin carbonara ja muuta ihanaa