Markun Nakkisoosi & kaalisalaatti

Tarjoilusuositus! Muikkaria vaan ettei keneltäkään pääsisi unohtumaan että Markun nakkisoosi on world class ja sille löytyy paikka niin arki- kuin juhlapöydästäkin.

Markun Nakkisoosi
4-6:lle 

1 pkt kunnon nakkeja (esim. kivikylän) / tai Hälsans vegenakkeja
1 sipuli
4 dl kermaa
2 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
~ 1 rkl jokaista - ketsuppia, sinappia, soijaa & hunajaa
valkopippuria & suolaa

1. Hienonna sipulit ja kuullota pannulla. Siirrä kulhoon.

2. Ruskista nakit pannulla, lisää sipulit ja ripottele päälle vehnäjauhot. Ruskista hetki ja lisää vesi.

3. Anna porista hetki ja kaada sitten joukkoon kermat. Lisää loraukset ketsuppia, sinappia, soijaa ja hunajaa. Tarkista maku ja säädä. Rouhi joukkoon valkopippuria. Ja lisää tarvittaessa suolaa.

Lisäksi: kaalisalaattia ja muusia (maailman parhaan pottumuusin ohje saitilla). Jos haluat oikaista, osta pakastemuusipussi ja lisää täysmaitoa, suolaa ja nyrkillinen voita. Ruokajuomasuositus: suomalainen lager tai jääkylmä piimä.

Kaalisalaatti

1/2 kaalinpää
1/2 dl tilliä
2 tl sokeria
3 rkl omena- tai valkoviinietikkaa
0,5dl oliiviöljyä
( 1/2tl italian salaattimaustetta)

1. Silppua valkokaali mahdollisimman ohueksi.

2. Valmista isossa kulhossa vinegretti, maista ja säädä makeutta/suolaa. Lisää silputtu kaali ja möyhennä käsin muutaman minuutin ajan kunnes se pehmenee. Lisää hienonnettu tilli.

Edellinen
Edellinen

Zuccini Involtini

Seuraava
Seuraava

Pasta alla Norma