Latket

Mun latkerakkaudesta on puhuttu podissa ainakin 101 kertaa ja vihdoin tein näitä röstin sukulaisia itse. Ihana edullinen tarjottava pikkuisiin pikkujouluihin, joko näin perinteisillä päällisillä tai vaikka joulupöydästä tuttujen kalojen kanssa.

Latket 
12kpl

500 g jauhoista perunaa
1 pieni sipuli tai 1/2 isosta
1 muna
3 rkl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria

1. Kuori ja raasta perunat ja sipuli. Purista esim. juustoharson avulla nesteet ulos. Sekoita mukaan loput ainekset. 

2. Paista pieniä latkeja muutama minuutti per puoli kunnon määrässä öljyä ja tarjoa ranskankerman ja kunnon omppusoseen kera kuumana.

Edellinen
Edellinen

Punajuuricarpaccio & rosmariini-saksanpähkinäkrokantkissa kieritetyt vuohenjuustopallot

Seuraava
Seuraava

Persimonia, burrataa ja pistaasivinegrettiä