92. Viinibaarimenut & pikkuannokset

 
 

Tänään jaetaan vinkkejä naposteluruokiin ja ideoidaan annoksia, joilla loihditaan kotiin tai nyyttäreille viinibaaritunnelmaa! Puhutaan Petran krapulasta ja paljastetaan Kian parmesaanisalaisuus. Fiilistetään raaka-ainetta, joka taipuu sekä freesiin mocktailiin, vegaaniseen marenkiin että vaatteiden tuunaukseen. Jaksossa kerrotaan, mitkä annokset löytyisivät Bella-viinibaarista aina ja jaetaan täydellinen kaava napostelumenun suunniteluun. Fiilistellään parhaita dippejä ja sooseja kauden kasviksille. Vinkataan ohje yllärivieraiden pikakakkuun ja vispataan niin burrataa, fetaa kuin vuohenjuustoa.

Jaksossa puhutaan ainakin näistä:

  • Nokkosreseptien inspislista

  • Parmesaaniliemi ja ohje keittoon, jonne voi käyttää kaikki pakastimen ja jääkaapin jämäkasvikset

  • Pikakakku, jota kuuluu olla työstämättä liikaa

  • Ihanimmat viinibaarit Suomessa ja maailmalla

  • Kylmäsavuhauki- ja tartar-annosvinkit

  • Vihanneshillot ja vispatut juustot

  • Lihaton vitello tonnato

  • How to: Kasvisten frittaus

  • Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

93. Cocktailit & mocktailit ft. Hanna Karlson

Seuraava
Seuraava

91. Ruokamatkat - Köpis & Stokis