92. Viinibaarimenut & pikkuannokset
Tänään jaetaan vinkkejä naposteluruokiin ja ideoidaan annoksia, joilla loihditaan kotiin tai nyyttäreille viinibaaritunnelmaa! Puhutaan Petran krapulasta ja paljastetaan Kian parmesaanisalaisuus. Fiilistetään raaka-ainetta, joka taipuu sekä freesiin mocktailiin, vegaaniseen marenkiin että vaatteiden tuunaukseen. Jaksossa kerrotaan, mitkä annokset löytyisivät Bella-viinibaarista aina ja jaetaan täydellinen kaava napostelumenun suunniteluun. Fiilistellään parhaita dippejä ja sooseja kauden kasviksille. Vinkataan ohje yllärivieraiden pikakakkuun ja vispataan niin burrataa, fetaa kuin vuohenjuustoa.
Jaksossa puhutaan ainakin näistä:
Nokkosreseptien inspislista
Parmesaaniliemi ja ohje keittoon, jonne voi käyttää kaikki pakastimen ja jääkaapin jämäkasvikset
Pikakakku, jota kuuluu olla työstämättä liikaa
Ihanimmat viinibaarit Suomessa ja maailmalla
Kylmäsavuhauki- ja tartar-annosvinkit
Vihanneshillot ja vispatut juustot
Lihaton vitello tonnato
How to: Kasvisten frittaus
Kuuntele podcast-jakso alta: