76. Arkiruoka! Oivallukset & kaavat
Nyt ratkotaan jakson verran arkiruokahaasteita! Käydään läpi oivalluksia joiden avulla arjen ruokapulmat helpottuu, jaetaan täydellisen arkikokkailun kaava sekä Petran systeemi, jossa on varaa arjen muutoksille ja mieliteoille. Jutellaan kuivakaappibravuureista, pakastekasviksista ja täydellisen bowlin kaavasta. Kerrotan miten tehdä keittoa “mistä tahansa” ja miten varustetaan keittiön kaapit arkikokkailua varten. Lainataan Saku Tuomiselta ote keittiöpsykologiaa ja kerrotaan miten arkikokkailun voi kääntää stressaavasta meditatiiviseksi.
Puhutaan ainakin näistä:
Ainut oikea tapa syödä laskiaispulla
Nopea silken tofu
Kalakastike meets lihapata
Uunifetapasta goes uunitofupasta
Tomaattipyreetä suoraan suuhun
Nachos supreme kolmella tapaa
Petran sitruuna-inkiväärishotti
Puurobaari VIHDOIN Helsingissä
Jokaviikkoisen fried ricen unelmakaava
Arjen oikotiet eli parhaat puolivalmisteet
Sitruuna-tahini vinegretti
Arjen pastasankarit ja paistettu lehtikaali
Tuna melt -voikkarit ja tonnikalatahna
Viipaloitu tomaatti & viipaloitu sipuli <3
Merkkarin siskonmakkarapata
Uuniperunat ja left-over potut
Lihapullat (ja kaikki muu) bowliin