76. Arkiruoka! Oivallukset & kaavat

 
 

Nyt ratkotaan jakson verran arkiruokahaasteita! Käydään läpi oivalluksia joiden avulla arjen ruokapulmat helpottuu, jaetaan täydellisen arkikokkailun kaava sekä Petran systeemi, jossa on varaa arjen muutoksille ja mieliteoille. Jutellaan kuivakaappibravuureista, pakastekasviksista ja täydellisen bowlin kaavasta. Kerrotan miten tehdä keittoa “mistä tahansa” ja miten varustetaan keittiön kaapit arkikokkailua varten. Lainataan Saku Tuomiselta ote keittiöpsykologiaa ja kerrotaan miten arkikokkailun voi kääntää stressaavasta meditatiiviseksi.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Ainut oikea tapa syödä laskiaispulla

  • Nopea silken tofu

  • Kalakastike meets lihapata

  • Uunifetapasta goes uunitofupasta

  • Tomaattipyreetä suoraan suuhun

  • Nachos supreme kolmella tapaa

  • Petran sitruuna-inkiväärishotti

  • Puurobaari VIHDOIN Helsingissä

  • Jokaviikkoisen fried ricen unelmakaava

  • Arjen oikotiet eli parhaat puolivalmisteet

  • Sitruuna-tahini vinegretti

  • Arjen pastasankarit ja paistettu lehtikaali

  • Tuna melt -voikkarit ja tonnikalatahna

  • Viipaloitu tomaatti & viipaloitu sipuli <3

  • Merkkarin siskonmakkarapata

  • Uuniperunat ja left-over potut

  • Lihapullat (ja kaikki muu) bowliin

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

78. Dumplings!

Seuraava
Seuraava

75. 2021 parhaat & 2022 tulevat