28. Joulun naposteltavat, cocktailit ja juustotarjottimen anatomia

 
 

On tullut vihdoin aika aloittaa joulufiilistelyt! Miten bellat ovat viettäneet ensimmäistä adventtia ja onko joulukoristelaatikot jo nostettu vintiltä? Ensimmäisessä joulujaksossa jutellaan juhlakauden naposteltavista ja luetellaan iso määrä kaiken maailman rapeita palluroita, syntisiä dippejä, venyviä juustounelmia ja suklaaseen upotettuja herkkuja. Omistetaan useampi minuutti upealle karamellisoidulle sipulille ja voitaikinan monikäyttöisyydelle. Unelmoidaan joulun cocktaileista ja annetaan kirjavinkki oman elämänsä hostess with the mostess:eille. Pohdimme myös täydellisen juustotarjottimen anatomiaa ja kerromme omat lempparit.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Kian joulukalenteritrauma

  • DIY-satsumakoristeet

  • Parhaat herkut valmistaikinoista

  • Vuohenjuusto-viikunagalette

  • Anjovis vs. sardelli ja vinkki anjovisheittereille

  • Fire ball -omenapiirakkadrinkki ja veriappelsiini-aperol-jelly

  • Uunibrieannokset

  • Itsemarinoidut oliivit

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

29. Itsetehdyt ruokalahjat

Seuraava
Seuraava

26. Lisää viinistä ft. Oscar Borges osa 1/2