28. Joulun naposteltavat, cocktailit ja juustotarjottimen anatomia
On tullut vihdoin aika aloittaa joulufiilistelyt! Miten bellat ovat viettäneet ensimmäistä adventtia ja onko joulukoristelaatikot jo nostettu vintiltä? Ensimmäisessä joulujaksossa jutellaan juhlakauden naposteltavista ja luetellaan iso määrä kaiken maailman rapeita palluroita, syntisiä dippejä, venyviä juustounelmia ja suklaaseen upotettuja herkkuja. Omistetaan useampi minuutti upealle karamellisoidulle sipulille ja voitaikinan monikäyttöisyydelle. Unelmoidaan joulun cocktaileista ja annetaan kirjavinkki oman elämänsä hostess with the mostess:eille. Pohdimme myös täydellisen juustotarjottimen anatomiaa ja kerromme omat lempparit.
Puhutaan ainakin näistä:
Kian joulukalenteritrauma
DIY-satsumakoristeet
Parhaat herkut valmistaikinoista
Vuohenjuusto-viikunagalette
Anjovis vs. sardelli ja vinkki anjovisheittereille
Fire ball -omenapiirakkadrinkki ja veriappelsiini-aperol-jelly
Uunibrieannokset
Itsemarinoidut oliivit