2. Ruskistettua voita ja lapsuuden ruokasankareita
Kia ja Petra juttelee ruokafilosofioistaan, lapsuuden ruokasankareista, -lempiannoksista ja jakavat taas kourallisen kokkausvinkkejä. Miten tehdään raflapöydistä tuttu kuohkea ruskistettu voi ja miten se liittyy persikoihin? Entä mitä tehdään marengin ylijäämä keltuaisille ? Petra puhuu taas kalapuikoista ja Kia pyörtää jo nyt sanomisiaan. Huh hei.
Puhutaan ainakin näistä:
Keksi-persikka-jädejälkköri
Ravintolatason ruskistettu voi
Tuoreet retiisit + voi + suola
Bellojen kokkausroolit ja mysteerinen karkkilaatikko
Paras pakastimen organisointivinkki
Kesäkurpitsa goes nose to tail
Karhunlaukkasesonki
Petran 80/20 ruokafilosofia ja hyvinvointikoulutuksen opit
Hävikkiruokatunnustus
Tonnikalamössö salaatissa ja leivän päällä
Lapsuuden TOP3 ruoat
Kalapuikkorakkaus (jälleen)
Suomiversio sweet and sour -kastikkeesta
Kian fammun herrarnas favorit
Suolaamisen vaiheet
Grillattu varhaiskaali
Jäävuorisalaattilove