2. Ruskistettua voita ja lapsuuden ruokasankareita

 
 

Kia ja Petra juttelee ruokafilosofioistaan, lapsuuden ruokasankareista, -lempiannoksista ja jakavat taas kourallisen kokkausvinkkejä.  Miten tehdään raflapöydistä tuttu kuohkea ruskistettu voi ja miten se liittyy persikoihin? Entä mitä tehdään marengin ylijäämä keltuaisille ? Petra puhuu taas kalapuikoista ja Kia pyörtää jo nyt sanomisiaan. Huh hei.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Keksi-persikka-jädejälkköri

  • Ravintolatason ruskistettu voi

  • Tuoreet retiisit + voi + suola

  • Bellojen kokkausroolit ja mysteerinen karkkilaatikko

  • Paras pakastimen organisointivinkki

  • Kesäkurpitsa goes nose to tail

  • Karhunlaukkasesonki

  • Petran 80/20 ruokafilosofia ja hyvinvointikoulutuksen opit

  • Hävikkiruokatunnustus

  • Tonnikalamössö salaatissa ja leivän päällä

  • Lapsuuden TOP3 ruoat

  • Kalapuikkorakkaus (jälleen)

  • Suomiversio sweet and sour -kastikkeesta

  • Kian fammun herrarnas favorit

  • Suolaamisen vaiheet

  • Grillattu varhaiskaali

  • Jäävuorisalaattilove

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

3. Ihan kaikki juhannusruuasta (ja perunasta)

Seuraava
Seuraava

1. Ensimmäinen kattaus - Parsapissa ja IKEA:n ruokatärpit