195. Blondie – palomiehestä pizzanpaistajaksi
Täydellinen pizzapohja ja salaopinnot Perhossa.
Luvassa ehkä uskomattomin uratarina, mitä me bellat ollaan ruoka-alalta kuultu! Vieraana Jirka Pitkänen, kaupungin kovimman pizzeriatulokkaan perustaja ja aikuisiällä unelma-ammattinsa löytänyt yrittäjä.
Puhutaan huippuravintoloista ja New Yorkin kaduilta saaduista opeista, hyvän pizzan anatomiasta, tärkeimmistä välineistä, misakeittiön musavalinnoista ja siitä, miltä tuntuu avata oma ravintola ja vastata sen saamaan huippusuosioon.
Viikon parhaissa jaetaan ekat vinkit ihanimpiin syysruokiin, arjen kiirehetkiin ja lähi-getawaylle.
Jirkan haastattelu kohdasta 18:00 eteenpäin.
Puhutaan ainakin näistä:
OG-juustokakku
Arkiruokatapahtuman parhaat
Alkusyksyn coreruoat
Jirkan opit the Waystä, Basbasista ja Café Savoysta
Täydellinen pizzapohja = ranskalainen maalaisleipä
Mistä ideat pizzatäytteisiin?
Lempimauste, luottoruoka ja parasta Kuopiossa