195. Blondie – palomiehestä pizzanpaistajaksi

 
 

Täydellinen pizzapohja ja salaopinnot Perhossa. 

Luvassa ehkä uskomattomin uratarina, mitä me bellat ollaan ruoka-alalta kuultu! Vieraana Jirka Pitkänen, kaupungin kovimman pizzeriatulokkaan perustaja ja aikuisiällä unelma-ammattinsa löytänyt yrittäjä.

Puhutaan huippuravintoloista ja New Yorkin kaduilta saaduista opeista, hyvän pizzan anatomiasta, tärkeimmistä välineistä, misakeittiön musavalinnoista ja siitä, miltä tuntuu avata oma ravintola ja vastata sen saamaan huippusuosioon. 

Viikon parhaissa jaetaan ekat vinkit ihanimpiin syysruokiin, arjen kiirehetkiin ja lähi-getawaylle. 

Jirkan haastattelu kohdasta 18:00 eteenpäin. 

Puhutaan ainakin näistä:

  • OG-juustokakku

  • Arkiruokatapahtuman parhaat 

  • Alkusyksyn coreruoat

  • Jirkan opit the Waystä, Basbasista ja Café Savoysta

  • Täydellinen pizzapohja = ranskalainen maalaisleipä

  • Mistä ideat pizzatäytteisiin?

  • Lempimauste, luottoruoka ja parasta Kuopiossa

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

196. Kia – 73 kysymystä

Seuraava
Seuraava

194. Venetsialaisia ja elämänhallintaa