185. Kesäjuttuja kaupungilla ja mökillä

 
 

Terassitärppejä, pitsireunaisia lettuja ja tulipalosta selvinnyt viini.

Jaksossa fiilistellään kaikkea kesäistä: viime viikkojen kuulumisia, valkoisten pöytäliinojen terassilounaita, mökkikokkailuja, uutuusrafloja ja uintireissuja. Puhutaan matchasta, kokonaisen kalan grillaamisesta, täydellisen rapeista pannareista, kesäfomosta ja vähän myös ravintoloiden vieraanvaraisuudesta.

Ja herkutellaan tietty kaikilla kauden parhailla – kotimaisella parsalla ja raparperilla, sesonkihedelmillä, syötävillä kukilla ja muilla luonnosta löytyvillä herkuilla. Vinkataan myös monta valmistujaislahjaideaa, uusi juustolemppari ja ihanan kaalisalaatin yllättävä ainesosa.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Pohjoismaiden ensimmäinen rekisteröity juusto

  • How to: fritatut kaprikset

  • Täydellisen kesäviikon kaava

  • Kesäfomo ja ystävätreffit

  • Hyvän crumblen salaisuus 

  • Haudutettu raparperi – mitä ja mihin

  • Muurikkaletut pro tips

  • Miten saada syreeni kestämään pidempään maljakossa?

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

186. Järjestetään kesäjuhlat

Seuraava
Seuraava

184. Suuri kakkujakso ft. Mona Tähtinen