185. Kesäjuttuja kaupungilla ja mökillä
Terassitärppejä, pitsireunaisia lettuja ja tulipalosta selvinnyt viini.
Jaksossa fiilistellään kaikkea kesäistä: viime viikkojen kuulumisia, valkoisten pöytäliinojen terassilounaita, mökkikokkailuja, uutuusrafloja ja uintireissuja. Puhutaan matchasta, kokonaisen kalan grillaamisesta, täydellisen rapeista pannareista, kesäfomosta ja vähän myös ravintoloiden vieraanvaraisuudesta.
Ja herkutellaan tietty kaikilla kauden parhailla – kotimaisella parsalla ja raparperilla, sesonkihedelmillä, syötävillä kukilla ja muilla luonnosta löytyvillä herkuilla. Vinkataan myös monta valmistujaislahjaideaa, uusi juustolemppari ja ihanan kaalisalaatin yllättävä ainesosa.
Puhutaan ainakin näistä:
- Pohjoismaiden ensimmäinen rekisteröity juusto 
- How to: fritatut kaprikset 
- Täydellisen kesäviikon kaava 
- Kesäfomo ja ystävätreffit 
- Hyvän crumblen salaisuus 
- Haudutettu raparperi – mitä ja mihin 
- Muurikkaletut pro tips 
- Miten saada syreeni kestämään pidempään maljakossa? 
 
                        