185. Kesäjuttuja kaupungilla ja mökillä
Terassitärppejä, pitsireunaisia lettuja ja tulipalosta selvinnyt viini.
Jaksossa fiilistellään kaikkea kesäistä: viime viikkojen kuulumisia, valkoisten pöytäliinojen terassilounaita, mökkikokkailuja, uutuusrafloja ja uintireissuja. Puhutaan matchasta, kokonaisen kalan grillaamisesta, täydellisen rapeista pannareista, kesäfomosta ja vähän myös ravintoloiden vieraanvaraisuudesta.
Ja herkutellaan tietty kaikilla kauden parhailla – kotimaisella parsalla ja raparperilla, sesonkihedelmillä, syötävillä kukilla ja muilla luonnosta löytyvillä herkuilla. Vinkataan myös monta valmistujaislahjaideaa, uusi juustolemppari ja ihanan kaalisalaatin yllättävä ainesosa.
Puhutaan ainakin näistä:
Pohjoismaiden ensimmäinen rekisteröity juusto
How to: fritatut kaprikset
Täydellisen kesäviikon kaava
Kesäfomo ja ystävätreffit
Hyvän crumblen salaisuus
Haudutettu raparperi – mitä ja mihin
Muurikkaletut pro tips
Miten saada syreeni kestämään pidempään maljakossa?