180. Kevätinspis Q&A
Arjen onnistumisia, ihania vegejä ja béarnaise pro tips.
Jakso täynnä kevätinspistä ja kauden ihanimpia kasviksia! Puhutaan inspiraatiosta ja sen synnystä, taiteen merkityksestä ja arkikokkailua helpottavista oivalluksista. Fiilistellään kyssäkaalia, béarnaisea, ihania brunssiannoksia, täydellisiä sitruunamunkkeja ja Vallilassa saavutettua köpistunnelmaa.
Q&A:ssa vastataan teidän kysymyksiin kevätkokkailuista. Jaetaan vinkit parhaisiin retiisi- ja parsa-annoksiin, kauden himottavimpiin cocktaileihin, pikkeliliemien maustamiseen ja mökkikuumeen selättämiseen.
Jakso sisältää mainoksen & alekoodin Glorian Ruoka & Viinille.
Puhutaan ainakin näistä:
Kyssäkaali x seesam(siemen tai -öljy)
Taide ja luovuus arjessa
Vallilan söpöin viinibaari, ihanin lounas ja hyvä brunssi
Kian ja Eevan bistron parhaat
3 x kiinnostavaa cocktailia
Sesonkiherkut just nyt
Kaksi kampasimpukka-annosta
Miten maustaa pikkeliliemet?