157. Isänpäivämenut

 
 

Makumatkoja, muroja ja Michelin-tähden arvoinen kasvisruoka

Ideoidaan isänpäivämenuja, jotka toimii täydellisesti myös syksyn muissa illanvietoissa. Viedään isät ruokamatkalle ympäri maailmaa, katetaan uusia lemppareita brunssipöytään ja jaetaan yksi voittamaton (ja edullinen) lahjaidis. Luvassa mm. Petran sipsimunakas, Kian uusi hedelmärakkaus ja vegeannos, jonka äärellä vuodatetaan kyyneliä.

Jaksossa paljastetaan myös meidän isien mestaruusmeriitit ja puhutaan viime viikon kokkailuista: täydellisestä appelsiinirisotosta, rapeasta peltipizzasta ja soosista, joka tekee kaikesta parempaa.

Puhutaan ainakin näistä:

  • 2 x best keittiölounas

  • Täydellinen peltipizza 101

  • Okonomiyaki & katsuobushi explained

  • Kurpitsapikkeli-nostalgia

  • Mostarda – mitä ja mihin

  • Teriyakilohi pro tips

  • Appelsiinimehu guacamolessa

  • 4 x brunssireseptit

  • How to: Juuriselleripihvit

  • Yön yli french toastit

  • Suklaa-baileysjäätelö ja saksanpähkinäkaramelli

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

158. Bakerika

Seuraava
Seuraava

156. Puuroa ja pehmoilua