157. Isänpäivämenut
Makumatkoja, muroja ja Michelin-tähden arvoinen kasvisruoka
Ideoidaan isänpäivämenuja, jotka toimii täydellisesti myös syksyn muissa illanvietoissa. Viedään isät ruokamatkalle ympäri maailmaa, katetaan uusia lemppareita brunssipöytään ja jaetaan yksi voittamaton (ja edullinen) lahjaidis. Luvassa mm. Petran sipsimunakas, Kian uusi hedelmärakkaus ja vegeannos, jonka äärellä vuodatetaan kyyneliä.
Jaksossa paljastetaan myös meidän isien mestaruusmeriitit ja puhutaan viime viikon kokkailuista: täydellisestä appelsiinirisotosta, rapeasta peltipizzasta ja soosista, joka tekee kaikesta parempaa.
Puhutaan ainakin näistä:
2 x best keittiölounas
Täydellinen peltipizza 101
Okonomiyaki & katsuobushi explained
Kurpitsapikkeli-nostalgia
Mostarda – mitä ja mihin
Teriyakilohi pro tips
Appelsiinimehu guacamolessa
4 x brunssireseptit
How to: Juuriselleripihvit
Yön yli french toastit
Suklaa-baileysjäätelö ja saksanpähkinäkaramelli