109. Italiaa ja syyshimoja
Haastava carbonara, raivon partaalle ajanut tiramisu ja kotikeittiön nopein melanzane. Tässä jaksossa vedetään yhteen Italia-matkan mieleenpainuvimmat hetket ja herkut, ja siirretään sitten katse syysherkkuihin Suomessa.
Mikä oli reissun ikimuistoisin hetki? Mikä kaikki loman odotetuimmassa ravintolavierailussa meni vikaan? Miten italiatunnelmaa saa tuotua lisää omaan arkeen? Miten käsitellä parmesaania ja löytää mehukkaimmat viikunat? Mitä syötiin ekana kun tultiin kotiin?
Listataan täsmävinkit Roomaan, jaetaan kiinnostavimmat kasvisruoat just nyt ja ideoidaan ainakin kymmenen randomherkkua päärynöistä ja kurpitsasta.
Jakso sisältää mainoksen kaupalliselle vuosikumppanillemme Odalle.
Puhutaan ainakin näistä:
Bellojen todelliset italiataidot
Italiareissun lempihetki ja -annokset
Kakkuun piilotettu ricotta
How to: täydellinen pikamelanzane
Parhaat italiatuotteet ja -kaupat Suomessa
Kurpitsa-pinaatti-rusinalove
How to: kurpitsagalette (sis. salvia ja muskottipähkinä)
Miten otetaan haltuun muskottipähkinä
Rapeaksi paistetut valkopavut
Miten huijata salainen resepti ravintolalta
Best of ruusukaali
Mummin kaalilaatikon täydellistäminen ja hyvin säilyvä puolukkasurvos
How to: Kian syyspuuro
Misotasting
Syysmarkkinat ja Klaukkalan paras kirppis
Panchon tyrnivillitys