109. Italiaa ja syyshimoja

 
 

Haastava carbonara, raivon partaalle ajanut tiramisu ja kotikeittiön nopein melanzane. Tässä jaksossa vedetään yhteen Italia-matkan mieleenpainuvimmat hetket ja herkut, ja siirretään sitten katse syysherkkuihin Suomessa.

Mikä oli reissun ikimuistoisin hetki? Mikä kaikki loman odotetuimmassa ravintolavierailussa meni vikaan? Miten italiatunnelmaa saa tuotua lisää omaan arkeen? Miten käsitellä parmesaania ja löytää mehukkaimmat viikunat? Mitä syötiin ekana kun tultiin kotiin?

Listataan täsmävinkit Roomaan, jaetaan kiinnostavimmat kasvisruoat just nyt ja ideoidaan ainakin kymmenen randomherkkua päärynöistä ja kurpitsasta.
Jakso sisältää mainoksen kaupalliselle vuosikumppanillemme Odalle.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Bellojen todelliset italiataidot

  • Italiareissun lempihetki ja -annokset

  • Kakkuun piilotettu ricotta

  • How to: täydellinen pikamelanzane

  • Parhaat italiatuotteet ja -kaupat Suomessa

  • Kurpitsa-pinaatti-rusinalove

  • How to: kurpitsagalette (sis. salvia ja muskottipähkinä)

  • Miten otetaan haltuun muskottipähkinä

  • Rapeaksi paistetut valkopavut

  • Miten huijata salainen resepti ravintolalta

  • Best of ruusukaali

  • Mummin kaalilaatikon täydellistäminen ja hyvin säilyvä puolukkasurvos

  • How to: Kian syyspuuro

  • Misotasting

  • Syysmarkkinat ja Klaukkalan paras kirppis

  • Panchon tyrnivillitys

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

110. Lähi-idän ruoka ft. Iman & Gelawej

Seuraava
Seuraava

108. Italianterkut!