Spelttivispipuuro

Favorit i repris - spelttivispis, puolukkaa, kermaa ja tattarikrokanttia.

Spelttivispipuuro

1 l vettä
4 dl puolukoita 
2 dl spelttimannaa
1 dl sokeria
ripaus merisuolaa

1. Keitä puolukat vedessä muutaman minsan. Siivilöi talteen. 

2. Vatkaa spelttimanna ja sokeria kiehuvaan puolukkamehuun ja anna hautua 10 min välillä sekoittaen. Lisää ripaus merisuolaa. 

3. Valuta kylmää vettä keittiöaltaaseen ja laita kattila sinne jäähtymään. 

4. Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi ja tarjoa puolukka ”mäskin”, tattarikrokantin ja kerman kanssa. Gott!!

Edellinen
Edellinen

Sieni-linssipata

Seuraava
Seuraava

Petran porkkanakakku