Raejuustopannari

Panchon välipalapannari! Tästä raejuustopannarista tykkää kaikki ja sitä voi varioida loputtomiin. Jos tykkäät makeammasta lisää taikinaan vaikka banskua tai omppusosetta. Pakkaa pari palaa mukaan puistopiknikille tai liian pitkälle automatkalle. Pannari to the rescue.

Raejuustopannari

4 munaa
2 dl kaurahiutaleita
1 purkki (200 g) raejuustoa
ripaus suolaa
0,5 tl kardemummaa

1. Surauta kaikki ainekset blenderissä tai bamixilla. 

2. Vuoraa vuoka (~20x30 cm) leivinpaperilla, levitä taikina vuokaan ja paista 200c uunissa noin 20 min tai kunnes pannari on saanut sopivasti väriä. 

3. Tarjoile kotimaisten marjojen kanssa.

Edellinen
Edellinen

Spicy Tuna TLT

Seuraava
Seuraava

Rigatoni alla salsiccia