Pannarit ja hunajakennovoi

HUNAJAKENNO-RUSKISTETTU VOI & elämäsi pannarit! 🍯🥞 ei ole sattumaa että molemmille löytyy emoji. Kuohkeat pannarit kätkevät sisäänsä kotijuustoa ja ranskankermaa. Todellinen tähti löytyy kuitenkin pinon päältä ja on ollut Kian päähänpinttymä jo viikkoja. Ihana suolainen ruskistettu voi sulaa pannarin päälle jättäen pinnalle hunajakennon palasia. JESSUS! Hunajakennoa löytää ainakin kauppahalleista. Täydellinen viikonloppujen aamiais- tai brunssiherkku!

250 g kotijuustoa (tai ricottaa) 150 g ranskankermaa 3 kananmunaa 1,5 dl vehnäjauhoja 1 1/2 tl leivinjauhetta 1 rkl sokeria reilu ripaus merisuolaa 1/2 tl kardemummaa 1 luomusitruunan kuori 1. Erottele kananmunat ja vatkaa valkuaiset sähkövatkaimell…

250 g kotijuustoa (tai ricottaa)
150 g ranskankermaa
3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 rkl sokeria
reilu ripaus merisuolaa
1/2 tl kardemummaa
1 luomusitruunan kuori

1. Erottele kananmunat ja vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella kuohkeaksi. (Pannarit onnistuvat myös ilman tätä vaihetta mutta näin saat extra kuohkeutta taikinaan)
2. Muusaa kotijuusto haarukalla kulhossa ja sekoita joukkoon ranskankerma ja keltuaiset.
3. Lisää sitruunankuori, kardemumma, sokeri ja suola.
4. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon ja lisäö taikinan joukkoon.
5. Käännä lopuksi joukkoon valkuaisvaahto.
6. Paista voissa ja nauti hunajakennovoin-kera

3D781B86-43AF-45A5-90CC-A8595370E55F.jpeg

Hunajakennovoi

200g voita
150g hunajakennoa

1. Leikkaa voi kuutioiksi
2. Laita puolet voista pieneen kattilaan ja keitä keskilämmöllä kunnes voi on kullanruskea ja siinä on ruskeita hippuja (paahtunutta heraa). Muista sekoittaa välillä ettei voi pala pohjaan.
3. Anna jäähtyä.
4. Kaada jäähtynyt ruskistettu voi kuutioidun huoneenlämpöisen voin joukkoon ja sekoita tasaiseksi
5. Leikkaa hunajakenno pieniksi kuutioiksi ja sekoita voin joukkoon.
6. Kaada voi kelmun päälle ja muotoile tangoksi. Laita jääkaappiin ja leikkaa kovettunut voi pannareiden päälle kiekoiksi

IMG_2400.jpeg
Edellinen
Edellinen

Paras pottumuusi!

Seuraava
Seuraava

Tattarikrokantti