97. Juhannusfiilistelyä

 
 

Tokassa juhannusjaksossa fiilistellään yksityiskohtia ja rennon juhannuksen reseptiä. Nopeita kesäherkkuja, täydellisiä juhannusviemisiä, itsetehtyjä saunakuorintoja, helppoja koristeluvinkkejä ja parhaita juhannustaikoja. Samalla jaetaan Bellojen juhannussuunnitelmat ja -menut, sekä luodaan bucket listiä kesälle. Miten tehdään kestävä kukkaseppele ja oikeaoppinen vihta? Miten syntyy näppärimmät jääpalat? Ja mitä tehdä, jos viettää juhannusta kaupungissa? Fiilistelyiden lomassa valjastetaan kateus supervoimaksi, mietitään onko strutsi nisäkäs ja kerrotaan sarjasuositus rauhallisempiin juhannusmeininkeihin. Mukana myös perinteinen juhannuslaulu, makutesti, seuraajan ääniviestiterkut ja lopun yllätysvieras.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Minttu-sitruunaverbenasokeri ja mansikat

  • How to: sokerista tomusokeria

  • Juhannusdrinkin rimmaus (eli lasin reunuksen koristelu)

  • Itsetehdyt kuorinnat

  • Kian elämäfomo

  • Sardinian luksuri-alue ja -ravintolat

  • Täydellinen lentokoneruoka ja leipäjuusto-tiramisu

  • Kian äidin eka pastan teko

  • Juhannuksen näkkärikranssi

  • How to: Vatruskat

  • Sardelleja munavoihin

  • Saaristoleipä-suupalat

  • Bella Table -juhannuslista

  • Juhannuksen uutuussilli

  • Taran Campari-raparperikiisseli

  • Schwarzwaldin kakku meets jäätelökakku

  • Helsingin juhannusspotit

  • Kirsikka-spritz

  • Muffinsivuoka jääpalamuottina

  • Vesikannujen koristelu

  • Paikkakortit maalatuista kivistä

  • How to: vihta

  • Friteerattu mesiangervo tempura

  • Gamla fammun curry-sipulipiirakka

  • Sipsejä ja siivousta -konsepti eli diy sipsivyölaukku

  • Bellojen ruokapodi- ja kirjavinkit

  • Kesän sarjasuositukset x 2

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

98. Mökkiruokaa

Seuraava
Seuraava

96. Juhannusmenut