97. Juhannusfiilistelyä
Tokassa juhannusjaksossa fiilistellään yksityiskohtia ja rennon juhannuksen reseptiä. Nopeita kesäherkkuja, täydellisiä juhannusviemisiä, itsetehtyjä saunakuorintoja, helppoja koristeluvinkkejä ja parhaita juhannustaikoja. Samalla jaetaan Bellojen juhannussuunnitelmat ja -menut, sekä luodaan bucket listiä kesälle. Miten tehdään kestävä kukkaseppele ja oikeaoppinen vihta? Miten syntyy näppärimmät jääpalat? Ja mitä tehdä, jos viettää juhannusta kaupungissa? Fiilistelyiden lomassa valjastetaan kateus supervoimaksi, mietitään onko strutsi nisäkäs ja kerrotaan sarjasuositus rauhallisempiin juhannusmeininkeihin. Mukana myös perinteinen juhannuslaulu, makutesti, seuraajan ääniviestiterkut ja lopun yllätysvieras.
Puhutaan ainakin näistä:
Minttu-sitruunaverbenasokeri ja mansikat
How to: sokerista tomusokeria
Juhannusdrinkin rimmaus (eli lasin reunuksen koristelu)
Itsetehdyt kuorinnat
Kian elämäfomo
Sardinian luksuri-alue ja -ravintolat
Täydellinen lentokoneruoka ja leipäjuusto-tiramisu
Kian äidin eka pastan teko
Juhannuksen näkkärikranssi
How to: Vatruskat
Sardelleja munavoihin
Saaristoleipä-suupalat
Bella Table -juhannuslista
Juhannuksen uutuussilli
Taran Campari-raparperikiisseli
Schwarzwaldin kakku meets jäätelökakku
Helsingin juhannusspotit
Kirsikka-spritz
Muffinsivuoka jääpalamuottina
Vesikannujen koristelu
Paikkakortit maalatuista kivistä
How to: vihta
Friteerattu mesiangervo tempura
Gamla fammun curry-sipulipiirakka
Sipsejä ja siivousta -konsepti eli diy sipsivyölaukku
Bellojen ruokapodi- ja kirjavinkit
Kesän sarjasuositukset x 2