87. Juhlakevään menut
Tänään uppoudutaan kevään juhlakauteen, kerrotaan meidän pääsiäissuunnitelmista ja jaetaan kuusi 3-ruokalajin juhlamenua. Kia suunnittelee unelmien saunacocktailin ja Petran kertoo mitä Ruotsin tuliaista odottaa aina eniten pääsiäisenä. Kerrotaan miten valmistetaan pikapasha ja miten syödään grillimakkara oikeaoppisesti. Jutellaan viinistä ja luetaan kymmenen kohdan viinietiketti. Kerrotaan mitkä neljä viiniä haetaan pääsiäispöytään ja mainitaan myös Tepon rakas fallosdekanteri. Kerrataan juhlapöydän kattaus-sääntöjä ja kerrotaan miksi leipälautanen pitäisi aina kattaa pöytään. Jaksossa fiilistellään ostereita, kirveliä, DIY höyrykattilaa, sunday roastia, kevään risottoja ja meidän unelmien naista. Pidetään lopuksi pieni palopuhe kokkailuidentiteetistä ja monen harrastamasta reseptipihtailusta.
Puhutaan ainakin näistä:
- Sauna-scroppino-drinkki 
- Pikapasha 
- Kevätretkien trangiaruoat 
- Savustettu kampela & vihreää salaattia 
- Kabanossit pikaulkoilulla 
- Juhlajuomaetiketti 
- 80 % mausta = tuoksua 
- Kattamisen ABC 
- Leipälautasen rooli 
- Savulohi yorkshare pudding 
- Best of kirveli 
- Höyrytetyt purjot ja diy-höyrykattila 
- Maailmankaikkeuden kaunein kevätruoka 
- Itsetehdyt (tai ostetut) tryffelit 
- Valkosen ja vihreän parsan erot 
- Etukäteen tehtävät sitruunaruohopossetit 
- @klemmingsostron 
- Oliivikakku kevätedition 
- Etikkainen munasalatti 
- Marenkirulla 
- Italian pääsiäisbriossi 
- Brasilian kansallisjälkkäri eli passionmousse 
- Pääsiäisen viinisuokkarit 
- Ruunarin veriappelsiini-salviadrinkki 
- Instant happiness -herkut 
