168. Ruokatrendejä ja Espanjan reissuja

 
 

Reissukuulumisia, matcha-tiramisua ja Cosmon nousukiito.

Ennustetaan ruokatrendejä ja jaetaan meidän aurinkolomien parhaat. Inspiroidutaan makumatkoista niin Espanjaan kuin Japaniinkin – puhutaan suolakuoressa kypsytetystä kalasta, ryppyperunoista, saketastingistä, seuraajien lempisnackseistä, ihanasta sukiyaki-dinneristä ja siitä, miten rafla-annoksia saa tuotua kotikeittiöön. 

Vinkataan kokeilemisen arvoiset sometrendit ja viime aikojen paras arkioivallus. Listataan myös Bellan tämän vuoden ins & outs ja puhutaan Markun jääkaapeista (joita on useampi kuin kaksi).

Puhutaan ainakin näistä:

  • Minne matkustaa pääsiäisenä Italiassa?

  • Zoomaus: espanjalaiset oliivit

  • Helpoin tortelliiniherkku 

  • Täydellinen dry rub possulle

  • How to: Ryppyperunat 

  • Helsingin japani-shoppailut 

  • How to: Lakkarahka

  • Markun 3 jääkaappia

  • 10 x trendiruokaa

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

169. Arkiruokahaasteita

Seuraava
Seuraava

167. Q&A pt.2