168. Ruokatrendejä ja Espanjan reissuja
Reissukuulumisia, matcha-tiramisua ja Cosmon nousukiito.
Ennustetaan ruokatrendejä ja jaetaan meidän aurinkolomien parhaat. Inspiroidutaan makumatkoista niin Espanjaan kuin Japaniinkin – puhutaan suolakuoressa kypsytetystä kalasta, ryppyperunoista, saketastingistä, seuraajien lempisnackseistä, ihanasta sukiyaki-dinneristä ja siitä, miten rafla-annoksia saa tuotua kotikeittiöön.
Vinkataan kokeilemisen arvoiset sometrendit ja viime aikojen paras arkioivallus. Listataan myös Bellan tämän vuoden ins & outs ja puhutaan Markun jääkaapeista (joita on useampi kuin kaksi).
Puhutaan ainakin näistä:
Minne matkustaa pääsiäisenä Italiassa?
Zoomaus: espanjalaiset oliivit
Helpoin tortelliiniherkku
Täydellinen dry rub possulle
How to: Ryppyperunat
Helsingin japani-shoppailut
How to: Lakkarahka
Markun 3 jääkaappia
10 x trendiruokaa