116. Nostalgiaruokaa
Tervetuloa yhteiselle nostalgiatripille perinnereseptien, kuoluruokaklassikoiden ja liikuttavien lapsuusmuistojen matkaan. Itsenäisyyspäivän jaksossa sukelletaan suomalaisen ruoan historiaan ja kuullaan ihania tarinoita ruoan ääreltä. Puhutaan turvaa tuovista klassikoista ja sukujuhlien must-have resepteistä sekä herkistytään ruoan muistoja herättävästä voimasta.
Tunnin aikana vuodatetaan parit itkut, muistellaan ysärin helmiä ja fiilistellään nuoruusvuosien bravuureja. Hello: valmisfondue, hunajamarinoitu broisku, sipulikeittolihapullat, raastesalaatit ja muut klassikot. Jaksossa rakennetaan myös unelmien lahjalista kaikille kotikokeille ja kerrataan vuoden lemppareimmat keittovälineet.
Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä vuosikumppanimme Fiskarsin kanssa.
Puhutaan ainakin näistä:
Kian äidin joulutarina
Tampereen ihanin nostalgiarafla
Suomen perinneruokakirja nro. 1
Laadukkaan veitsen anatomia
How to: lapsuuden valmisjuustofondue
Lihapullat sipulikeittopussista
Next level porkkanaraaste
Valmisruokatiskin parhaat
Mustamakkara vs. ryynimakkara vs. uunimakkara
Best of hunajamarinoitu broileri
Maksan marinoinnin pro tips
Hesarin Ruokatorstain historia
Lapsuuden jauhelihakastike ja sienten piilottaminen ruokiin
Fitness-murot, itse tehty viili ja talkkuna <3
Hobbelbobbel-voimajuoma
Rusinoiden rantautuminen Suomeen
Paras väline ja nro 1 keittiömeditaatiohetki
Bella Table official -veitsi