116. Nostalgiaruokaa

 
 

Tervetuloa yhteiselle nostalgiatripille perinnereseptien, kuoluruokaklassikoiden ja liikuttavien lapsuusmuistojen matkaan. Itsenäisyyspäivän jaksossa sukelletaan suomalaisen ruoan historiaan ja kuullaan ihania tarinoita ruoan ääreltä. Puhutaan turvaa tuovista klassikoista ja sukujuhlien must-have resepteistä sekä herkistytään ruoan muistoja herättävästä voimasta. 

Tunnin aikana vuodatetaan parit itkut, muistellaan ysärin helmiä ja fiilistellään nuoruusvuosien bravuureja. Hello: valmisfondue, hunajamarinoitu broisku, sipulikeittolihapullat, raastesalaatit ja muut klassikot. Jaksossa rakennetaan myös unelmien lahjalista kaikille kotikokeille ja kerrataan vuoden lemppareimmat keittovälineet. 

Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä vuosikumppanimme Fiskarsin kanssa.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Kian äidin joulutarina

  • Tampereen ihanin nostalgiarafla

  • Suomen perinneruokakirja nro. 1

  • Laadukkaan veitsen anatomia

  • How to: lapsuuden valmisjuustofondue

  • Lihapullat sipulikeittopussista

  • Next level porkkanaraaste

  • Valmisruokatiskin parhaat

  • Mustamakkara vs. ryynimakkara vs. uunimakkara

  • Best of hunajamarinoitu broileri

  • Maksan marinoinnin pro tips

  • Hesarin Ruokatorstain historia

  • Lapsuuden jauhelihakastike ja sienten piilottaminen ruokiin

  • Fitness-murot, itse tehty viili ja talkkuna <3

  • Hobbelbobbel-voimajuoma

  • Rusinoiden rantautuminen Suomeen

  • Paras väline ja nro 1 keittiömeditaatiohetki

  • Bella Table official -veitsi

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

117. Ihanat joulumenut

Seuraava
Seuraava

115. Pikkujoulut