111. Pastaa, pullaa ja pehmoilua

 
 

Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi tämä jakso on omistettu pastarakkauden levittämiselle: tämän hetken pastahimotuksille, pro-vinkeille, tavallisesta poikkeaville pastacomboille ja sesonkiannoksille. Pastahuuman seassa jaetaan todellisia arkikuulumisia, puhutaan pullaa leipovista miehistä ja jaetaan muita syyshimoja kurpitsoista kanstanjoihin.

Miksi pasta on nyt niin in? Mitkä ovat on tämän hetken suosikit ja inhokit? Mikä on Martha Stewartin peruspasta ja miksi Kia ei innostu siitä? Miten pastan saa pleitattua nätiksi? Miten elvyttää eilisen spagetti? Miksi food porn is real?

Jakso sisältää pikakertauksen tärkeimmistä nyrkkisäännöistä, mutta lisää perusteita voi käydä kuuntelemassa pasta lovers clubin ensilanseerauksesta jaksossa numero 60. Pasta la vista baby!

Puhutaan ainakin näistä:

  • Tiktok-hack todellisuudessa

  • Bellat goes huvipuistot

  • Kähäräpersilja x lihakeitto ja Petran epäsuosittu mielipide

  • Lihattomampi jauhelihakastike ja sofrito tuubista

  • Broccoliini air fryerissä

  • Kurpitsarisotto kokonaiseen kurpitsaan = DREAM

  • Pastat ja porkkanat samaan keitinveteen

  • Mimi Thorin juusto-perunagnocchit <3

  • Rapid fire: helpoin, halvin, lempparein, nopein, ajankohtasin ja epäkiinnostavin pasta atm

  • Mitä one pot -pastoista pitäisi ajatella?

  • Helsingin parhaat pastaraflat ja -annokset

  • Miten tehdä someilmiöksi noussutta juustopastaa ilman omaa juustokiekkoa?

  • Maustetut voit x pasta

  • Juurekset x pasta

  • Savustettu lanttupasta nam

  • Kastanjalove ja salvialove

  • Täydellinen pastajälkkäri

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

112. Snack attack!

Seuraava
Seuraava

110. Lähi-idän ruoka ft. Iman & Gelawej