111. Pastaa, pullaa ja pehmoilua
Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi tämä jakso on omistettu pastarakkauden levittämiselle: tämän hetken pastahimotuksille, pro-vinkeille, tavallisesta poikkeaville pastacomboille ja sesonkiannoksille. Pastahuuman seassa jaetaan todellisia arkikuulumisia, puhutaan pullaa leipovista miehistä ja jaetaan muita syyshimoja kurpitsoista kanstanjoihin.
Miksi pasta on nyt niin in? Mitkä ovat on tämän hetken suosikit ja inhokit? Mikä on Martha Stewartin peruspasta ja miksi Kia ei innostu siitä? Miten pastan saa pleitattua nätiksi? Miten elvyttää eilisen spagetti? Miksi food porn is real?
Jakso sisältää pikakertauksen tärkeimmistä nyrkkisäännöistä, mutta lisää perusteita voi käydä kuuntelemassa pasta lovers clubin ensilanseerauksesta jaksossa numero 60. Pasta la vista baby!
Puhutaan ainakin näistä:
Tiktok-hack todellisuudessa
Bellat goes huvipuistot
Kähäräpersilja x lihakeitto ja Petran epäsuosittu mielipide
Lihattomampi jauhelihakastike ja sofrito tuubista
Broccoliini air fryerissä
Kurpitsarisotto kokonaiseen kurpitsaan = DREAM
Pastat ja porkkanat samaan keitinveteen
Mimi Thorin juusto-perunagnocchit <3
Rapid fire: helpoin, halvin, lempparein, nopein, ajankohtasin ja epäkiinnostavin pasta atm
Mitä one pot -pastoista pitäisi ajatella?
Helsingin parhaat pastaraflat ja -annokset
Miten tehdä someilmiöksi noussutta juustopastaa ilman omaa juustokiekkoa?
Maustetut voit x pasta
Juurekset x pasta
Savustettu lanttupasta nam
Kastanjalove ja salvialove
Täydellinen pastajälkkäri